Husebygrenda barnehage

Husebygrenda barnehage er en foreldredrevet fulltidsbarnehage for 18 barn i alderen 3 til 6 år. Barnehagen har et svært trivelig miljø for både barn, ansatte og foreldre. Det er barn både fra Husebygrenda og andre nærområder i barnehagen.
Barnehagen ligger idyllisk til i kanten av en liten skog øverst i grenda, med ekorn og rådyr på daglig besøk utenfor vinduene. Området, med blåbærtuer, blomsterenger, akebakker, lekeapparater og gapahuk, samt umiddelbar nærhet til Husebyskogen og Mærradalen gir gode muligheter for mye uteaktivitet. Det er dessuten kort vei til Holmen t-banestasjon hvis vi ønsker å dra på langtur. 
Barnehagen tilrettelegger for både ski- og svømmeskole. For øvrig følges kommunens pedagogiske opplegg for barnehager. Det holdes stengt fire uker i juli samt romjul og påske. 

 

Kapasitet og opptak
Barnehagen har plass til 18 barn i alderen fra 3 til 6 år. Søknad om plass sendes til Vestre Aker bydel og søknadsfrist er 1. mars (hovedopptak) for opptak samme høst. Beboere i Husebygrenda borettslag har fortrinnsrett ved opptak.


Telefon: 46889797


Comments